0
Winkelwagen

Inruil oude apparatuur

Hoe werken wij en wat bieden wij?

Bent u op zoek naar een nieuwe computer of laptop en wilt u uw oude apparaat inruilen? Dan kunt u bij Kievit Computerservice, als enige op Goeree-Overflakkee uw oude apparaat inruilen. U krijgt dan een korting bij aanschaf van een nieuw of 2e hands apparaat en dan maakt de prijs van het nieuwe product niet uit.

Kievit Computerservice verwerkt apparatuur die voor u niet meer interessant is en geeft deze waar mogelijk een tweede leven door deze opnieuw in te zetten in de markt. Hierin gaan wij verder dan onze concurrenten, die oude apparatuur zullen afdoen als verouderd en waardeloos. Op deze manier kunnen wij u op een mileuvriendelijke manier voorzien van gereviseerde producten die nog jaren meekunnen. Apparatuur die echt niet meer te gebruiken is voeren wij af.

Uw apparaat wordt eerst gecontroleerd op mogelijke defecten of schade. Ook bekijken wij de specificaties van het oude apparaat en afhankelijk daarvan ontvangt u een inruilaanbod.

Maar wat gebeurd er met de data op mijn oude apparaat?

Bevat uw oude apparatuur gevoelige bestanden? Alle opslag (harde schijven, Solide State Drives en andere opslagmedia) wordt gewist of vernietigd zodat er nooit meer iets van terug te vinden is. Uiteraard kunt u de gegevens ook zelf overzetten of verwijderen, maar dan blijven er altijd restanten of gegevens over die kunnen worden hersteld.